Behöver ditt företag en friskvårdsleverantör?

Vi erbjuder friskvårdsavtal för din verksamhet. Ett friskvårdsavtal kan se ut på många olika sätt men det vi erbjuder är att ni köper ett antal friskvårdsbehandlingar per månad som er personal sedan kan boka. Antalet friskvårdsbehandlingar som avtalet innehåller baseras på antal anställda i er organisation. Ett första steg kan vara att köpa lika många friskvårdsbehandlingar per månad som motsvaras av 20 % av ert antal anställda. Vi börjar med att teckna ett avtal på tolv månader. Det kan sedan utökas om er organisation har behov av fler friskvårdsbehandlingar.

Den friskvård vi erbjuder är i form av coaching, stresshantering, samtalsstöd, meditation och mindfulness, kostråd & viktnedgång, råd om motion & hälsa, walk and talk samt reikibehandling.

Friskvården sker i vår lokal på Långholmsgatan i Hornstull eller i form av att en av oss kommer till er arbetsplats en dag per månad då er personal kan boka in sig för friskvårdsbehandling hos oss. I det senare fallet behöver ni tillhandahålla ett rum som är ostört och där det finns minst tre fåtöljer samt plats för att ställa upp en behandlingsbänk. Minsta avtal är då åtta friskvårdsbehandlingar per månad. En friskvårdsbehandling är femtio minuter.

Vi är tre personer som samarbetar och våra samlade kompeteneser är coach, samtalsterapi, ledarskapsutveckling, sorgbearbetning, medling, relations- och parterapi, Non violent Communication och reikibehandling

Kontakta oss för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig och din organisation.